Ce rochii au purtat vedetele pe covorul rosu in 2014

Anul 2014 a fost un an plin de suisuri si coborasuri pentru vedetele de la Hollywood. Dupa ce multe din filmele despre care se preconiza ca vor avea succes n-au obtinut nici macar nominalizari la Oscar, toata lumea se intreaba cum vor reveni actorii din acele filmele respective pe scena anul acesta.

Chiar daca nu toate vedetele s-au ales cu vreun premiu anul trecut, pe covorul rosu bineinteles ca au stralucit datorita hainelor croite de cei mai respectati designeri. Iata cateva exemple:

1. Penelope Cruz

Chiar daca toata lumea o cunoaste, nu multa lume stie dupa nume vreun film in care a jucat. Totusi, Penelope Cruz a stralucit si anul acesta la gala de decernare a premiilor Oscar. Invaluita intr-un cearceaf imens in forma de rochie aproape rozaliu, actrita poate fi observata in poza de mai jos zambind increzator sub privirea neinduplecata a celei mai ravnite statuete din lume.


2. Sandra Bullock

Desi in ultimul timp am auzit tot mai rar de ea, actrita se pare ca nu si-a pierdut deloc din carisma si nici din gusturile bune in materie de rochii. Dupa cum se poate observa si in poza, este clar ca actrita nu mai este preocupata de faima sau de alte valori superficiale. Astazi, e este mai degraba intr-o faza in care se gandeste tot mai mult la "posteritate".


3. Jennifer Lawrence

Pentru Jennifer Lawrence, Premiile Oscar din 2014 au fost practic ocazia perfecta pentru a-si face o poza cu Tom Cruise. Trebuie sa recunosatem insa ca si-a ales extrem de bine rochia de culoare rosie care ii face soldurile sa para late in mod intentionat. Din punctul nostru de vedere, a fost o miscare destul de inteleapta.

In sfarsit, voi ce parere aveti despre actritele nominalizate la Premiile Oscar de anul trecut si cum vedeti gala de anul viitor?

Asteptam comentariile voastre!